EKOLOGIŠKI VALIKLIAI

EKOLOGIŠKI VALIKLIAI

Ekologiški valikliai pamažu keičia tradicinius cheminius gaminius, nes sparčiai daugėja žmonių, pasirenkančių draugiškesnę aplinkai produkciją. Tiems, kurie nutaria rinktis ekologišką alternatyvą, patartume visų pirma atidžiai pasidomėti, ar pasirinkti ekologiški valikliai pažymėti paženklinti tinkamais ekologiškais ženklais. Kodėl? Nes dažnai gali suklaidinti prekės pavadinimai  ar etikečių piešiniai, kurie yra tarsi nuoroda patikėti ekologiškumu, nors toli gražu ne visos prekės būna tinkamai sertifikuotos. Taip pat svarbu neturėti per didelių lūkesčių, kad ekologiški valikliai pasižymės lygiai tokiomis pat savybėmis, kaip koncentruoti, agresyvūs chemikalai.

Ekologiški valikliai, kuriuos rasite higienaverslui.lt asortimente, skirti tiek buitiniams vartotojams tiek ir valymo srities profesionalams, vertinantiems tvarumą. Jau daugiau kaip 16 metų Lietuvos rinkai tiekiame žinomų, patikimų Vakarų Europos gamintojų draugišką aplinkai produkciją. Ekologiški valikliai, kuriuos galite nusipirkti higienaverslui.lt , prieš patekdami į mūsų krepšelį praeina kruopštų  patikrinimo etapą: įmonės ekspertai visų pirma išnagrinėja ženklinimą, sertifikatus, kitą gamintojų pateikiamą dokumentaciją, po to įvertina kokybines gaminių savybes, efektyvumą. Todėl pirkdami pas mus draugiškus aplinkai indų ploviklius, skalbiklius, minkštiklius, indaplovių tabletes, interjero, paviršių ar sanitarines valymo priemones, įsigysite puikios kokybės ekologiškus valiklius iš patikimų rankų.

Ekologiški valikliai higienaverslui.lt – tai ne tik platus asortimentas, patogios pakuotės, didelė su valymo poreikiais susijusių giminingų produktų (valymo įrankių, šluosčių, higieninio popieriaus) pasiūla, bet ir  nuoširdus dėmesys klientui, specialistų konsultacijos.